Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 15:11

Έναρξη λειτουργίας εταιρικού BLOG 2

Το Blog*, ως γνωστόν, είναι ένας τύπος ιστοσελίδας, που μοιάζει με ημερολόγιο, όπου κάποιος δημοσιεύει κάποια άρθρα, σαν να έγραφε στο ημερολόγιό του.

Η δυνατότητα που παρέχεται με αυτόν τον γραπτό τρόπο επικοινωνίας στο να παρουσιάζονται, να κοινοποιούνται ακόμη και να σχολιάζονται ποικίλα θέματα γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους ανθρώπους των εταιριών του Ομίλου Επιχειρήσεων Τουλουμτζίδη.

Με αυτές τις σκέψεις να συνοδεύουν τον αποδεδειγμένο πλέον επαγγελματισμό αλλά και την επιθυμία μας για καινοτομία εγκαινιάζουμε αυτή την "ψηφιακή" παρέα με τη φιλοδοξία ο επισκέπτης του ιστολογίου μας, να βρει εδώ άρθρογραφία χρήσιμη και πληροφοριακή για το αντικείμενό μας, δηλαδή την ασφάλιση, αλλά και άλλα θέματα σχετικά με την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και ότι άλλο αξιολογούμε ότι θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρον για τους αναγνώστες μας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά στο εταιρικό Blog του Ομίλου Επιχειρήσεων Τουλουμτζίδη και φυσικά περιμένουμε τα σχόλιά σας με τις δικές σας ιδέες και παρατηρήσεις.

 

* Η λέξη προέρχεται από τις λέξεις WEB+LOG, δηλαδή "καταγραφή στο διαδίκτυο", στα ελληνικά δε, χρησιμοποιείται και ο όρος "Ιστολόγιο"

Τα πιο δημοφιλή

Σύνδεση Χρήστη

Μετά τη σύνδεση επιλέξτε επεξεργασία άρθρου