Πυρός Περιουσίας

Ως Ασφάλιση Περιουσίας ορίζεται αυτή που προστατεύει την ιδιοκτησία σας ή/και το περιεχόμενο και τον εξοπλισμό της από την απώλεια από φυσικά φαινόμενα, κλοπή, πυρκαγιά ή άλλους κινδύνους.

Όταν πρόκειται για την ασφάλιση της κατοικίας ή της επιχείρησής σας, θέλετε να είστε σίγουροι για την πλήρη εξασφάλισή σας.

Εάν συντρέχουν κίνδυνοι προς μια συγκεκριμένη καταστροφή, μπορείτε να εξετάσετε πρόσθετη ασφάλιση πληρώνοντας ένα επιπλέον ασφάλιστρο για την ασφάλιση κατά πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού ή πυρηνικού κίνδυνου (αν είστε κοντά σε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας), χαλάζι, ανεμοθύελλα, βανδαλισμό ή κλοπή.

Ένας έμπειρος ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να σας προτείνει ένα από τα πολλά έτοιμα προγράμματά μας ή ακόμη και να σχεδιάσει για εσάς ένα πιο εξειδικευμένο πλάνο ασφάλισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια περιουσίας είναι συνήθως όροι σύμβασης σε ισχύ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τα ασφάλιστρα σημαντικό ρόλο (συνήθως ευνοϊκό για τον πελάτη) παίζουν τα τυχόν προληπτικά μέτρα προστασίας που λαμβάνει ο ιδιοκτήτης για παράδειγμα, αν το σπίτι (γενικότερα το κτήριο) βρίσκεται δίπλα σε ένα πυροσβεστικό σταθμό ή είναι εξοπλισμένο με ψεκαστήρες πυρκαγιάς και συναγερμού σε περίπτωση πυρκαγιάς, αν το σπίτι έχει ένα σύστημα ασφαλείας και έχουν εγκατασταθεί ειδικές κλειδαριές ασφαλείας, κλπ.