Προϊόντα ασφάλισης για...ΙδιώτεςΕπιχειρήσεις
Όχημα
Περιουσία
Ζωή & Υγεία
Αστική
Νομική
Μεταφορές
Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών μας για οποιοδήποτε συμβάν ως σημείο βασικής διαφοροποίησής μας από τον ανταγωνισμό
Ασφάλιση ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΟΤΟ, ΦΙΧ
Ασφάλιση Οχήματος

Είναι γνωστό ότι το απρόοπτο είναι αναπόσπαστο στοιχείο στη ζωή, πόσο μάλλον σχετικά με το όχημά μας με το οποίο οι περισσότεροι περνάμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας.

Η ασφάλιση κάθε οχήματος είναι υποχρεωτική βάσει της νομοθεσίας. Η σημασία της έγκειται στο ότι ελαχιστοποιεί το οικονομικό ρίσκο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Για αυτό ακριβώς θα πρέπει αφενός η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας που θα συνεργαστούμε και αφετέρου ο συνδυασμός των κινδύνων που θα καλύψουμε, φυσικά πάντοτε με γνώμονα το οικονομικό μας συμφέρον, να μας έξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά και την όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη χρήση του οχήματός μας, στηριζόμενοι στην εξασφάλιση που μας παρέχει το συμβόλαιο μας.Η ασφάλιση του οχήματός μας σχετίζεται άμεσα με:

1. Το κόστος των ζημιών που πιθανά θα προκαλέσει ο οδηγός σε τρίτους.
2. Το κόστος από καταστροφή ή απώλεια του οχήματος από πιθανή ολική ή μερική κλοπή, πυρκαγιά, βανδαλισμό ή καιρικά φαινόμενα
3. Το κόστος που μπορεί να προκύψει από νομικής φύσεως αντιδικίες.

Μικρά κι ενδιαφέροντα

Φροντίδα Ατυχήματος & Οδική Βοήθεια

Το τηλέφωνο της ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ή της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ αναγράφεται επάνω στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Εταιρίες Οδικής Βοήθειας
Ασφάλιση Περιουσίας
Ασφάλιση Περιουσίας

Ως Ασφάλιση Περιουσίας ορίζεται αυτή που προστατεύει την ιδιοκτησία σας ή/και το περιεχόμενο και τον εξοπλισμό της από την απώλεια από φυσικά φαινόμενα, κλοπή, πυρκαγιά ή άλλους κινδύνους.

Όταν πρόκειται για την ασφάλιση της κατοικίας ή της επιχείρησής σας, θέλετε να είστε σίγουροι για την πλήρη εξασφάλισή σας.

Εάν συντρέχουν κίνδυνοι προς μια συγκεκριμένη καταστροφή, μπορείτε να εξετάσετε πρόσθετη ασφάλιση πληρώνοντας ένα επιπλέον ασφάλιστρο για την ασφάλιση κατά πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού ή πυρηνικού κίνδυνου (αν είστε κοντά σε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας), χαλάζι, ανεμοθύελλα, βανδαλισμό ή κλοπή.

Ένας έμπειρος ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να σας προτείνει ένα από τα πολλά έτοιμα προγράμματά μας ή ακόμη και να σχεδιάσει για εσάς ένα πιο εξειδικευμένο πλάνο ασφάλισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια περιουσίας είναι συνήθως όροι σύμβασης σε ισχύ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τα ασφάλιστρα σημαντικό ρόλο (συνήθως ευνοϊκό για τον πελάτη) παίζουν τα τυχόν προληπτικά μέτρα προστασίας που λαμβάνει ο ιδιοκτήτης για παράδειγμα, αν το σπίτι (γενικότερα το κτήριο) βρίσκεται δίπλα σε ένα πυροσβεστικό σταθμό ή είναι εξοπλισμένο με ψεκαστήρες πυρκαγιάς και συναγερμού σε περίπτωση πυρκαγιάς, αν το σπίτι έχει ένα σύστημα ασφαλείας και έχουν εγκατασταθεί ειδικές κλειδαριές ασφαλείας, κλπ.

Ασφάλιση Ζωής-Υγείας-Νοσοκομειακό
Ασφάλιση Ζωής και Υγείας

Η εταιρεία μας έχοντας ξεκινήσει από τον κλάδο Υγείας και Ζωής έχει ουσιαστική εμπειρία στην ανάληψη και ασφάλιση τέτοιου είδους κινδύνων.

Οι ανάγκες και οι προσδοκίες των πελατών μας αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Με αυτό το δεδομένο χρειάζεται να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον όπου χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια, καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα σε αυτή τη νέα ασφαλιστική πραγματικότητα.

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Τουλουμτζίδη μπορεί με την εμεπιρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων του να σας τα προσφέρει όλα αυτά και να σας υποστηρίξει στο ταξίδι σας στο μέλλον.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Για παιδιά έως 15 ετών πλήρες Νοσοκομειακό Πρόγραμμα με μόνο 280 ευρώ το χρόνο

Δικαιολογητικά για αποζημίωση
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Η καθημερινότητα πάμπολλες φορές μας φέρνει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες καταστάσεις. Μια στιγμιαία αβλεψία στην εργασία ή σε κάποια άλλη μας δραστηριότητα μπορεί άθελά μας να βλάψει κάποιον τρίτο.

Σύμφωνα με το άρθρο 914 του Αστικού Κώδικα "Όποιος ζημιώσει άλλον παράνομα και υπαίτια, έχει υποχρέωση να τον αποζημιώσει". Έχοντας παραβιάσει αυτόν τον κανόνα εμπίπτουμε σε υποχρέωση αποζημίωσης για τις προκληθείσες βλάβες ή ζημιές.

Η πείρα μας λοιπόν μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη έναντι απρόβλεπτων κινδύνων αστικής ευθύνης, είτε Γενικής είτε Επαγγελματικής

Αναφορικά με το δεύτερο και ανάλογα με το επάγγελμα που ασκείτε, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και φυσικά με την εγγύηση, πάντοτε, των πιο φερέγγυων ασφαλιστικών εταιριών.

Για παράδειγμα: Αστική Ευθύνη Ανέγερσης Οικοδομών, Γυμναστηρίων / Ινστιτούτων Αισθητικής / Κομμωτηρίων, Εκπαιδευτηρίων / Παιδικών Σταθμών, Αιθουσών Ψυχαγωγίας (Θέατρα - Κινηματογράφοι), Χώρων Εστίασης, Διοργανωτών Εκθέσεων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Φαρμακοποιών, Λογιστών, Ιατρών, Δικηγόρων κλπ.

Ασφάλιση Νομικής Προστασίας
Ασφάλιση Νομικής Προστασίας

Δεν είναι λίγες οι φορές που στις καθημερινές μας προσωπικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες ερχόμαστε σε αντίθεση με τρίτους καλούμενοι να διεκδικίσουμε το δίκιο μας υπερασπιζόμενοι τον εαυτό μας. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται να δώσει λύση η ασφάλιση Νομικής Προστασίας.

Η ασφάλεια νομικής προστασίας καλύπτει αμοιβές δικηγόρων της εκλογής σας, αμοιβές πραγματογνωμόνων, έξοδα δικαστικών επιμελητών και προσφυγών, αποζημιώσεις μαρτύρων, επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη.

Μπορούμε να χτίσουμε για εσάς προγράμματα που καλύπτουν τόσο τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία για περιπτώσεις όπως Νομική προστασία οικογένειας για να διεκδικήσετε αποζημίωση για ζημιές που προκάλεσαν τρίτοι σ΄εσάς ή στην οικογένεια σας, για εξ΄αμελείας παραβάσεις ποινικών, αστυνομικών ή υγειονομικών παραβάσεων, για μισθωτικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας σας ή για διαφορές που προκύπτουν από συναλλαγές της καθημερινής ζωής, όπως, αγορές, πωλήσεις, επισκευές, δάνεια, ιδιωτικά γραμμάτια, για συμβουλή ενός δικηγόρου για υποθέσεις οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου κ.α.

Για παράδειγμα για ζημίες που προκλήθηκαν από απροσεξία των τεχνητών κατά την επισκευή του σπιτιού σας, για υπερβολική χρέωση λογαριασμών από εταιρίες όπως π.χ. κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, για λαθεμένη χρέωση πιστωτικής κάρτας, για τραυματισμό που ενδεχόμενα προκάλεσε το παιδί σας σε άλλο παιδί, για αντιδικία που προκύπτει μεταξύ του ασφαλισμένου και ασφαλιστικής εταιρίας η οποία δεν πληρώνει έξοδα νοσηλείας ενώ αυτός το δικαιούται κλπ.

Νομική προστασία επιχειρήσεων, βιοτεχνιών και ελεύθερων επαγγελματιών για να διεκδικήσετε αποζημίωση για ζημιές που προκάλεσαν τρίτοι στην επιχείρησή σας, για εξ΄ αμελείας παραβάσεις ποινικών, αστυνομικών και υγειονομικών παραβάσεων, για μισθωτικές διαφορές, για διαφορές από εταιρικές συναλλαγές, για συμβουλή ενός δικηγόρου για υποθέσεις οικογενειακού και κληρονομικού και φορολογικού δικαίου κ.α.

Για παράδειγμα ανταγωνιστής σας δυσφημίζει την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών του ασφαλισμένου, πελάτης κλέβει εμπορεύματα από το κατάστημα, τραυματισμός εργάτη από βλάβη μηχανής της επιχείρησης, διαφορές με την ασφαλιστική εταιρεία για συμβόλαια πυρός, κλοπής κλπ., αξιώσεις από ακάλυπτες επιταγές, απλήρωτα τιμολόγια κλπ.

Τέλος υπάρχουν πολλά άλλα εξειδικευμένα προγράμματα όπως: νομική προστασία οχήματος, σκαφών αναψυχής, εκμίσθωσης διαμερίσματος-καταστήματος-οικοπέδου, διαχειριστών πολυκατοικίας, διαμεταφορέα, επαγγελματιών κ.α. Ευθύνη πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και Επαγγελματική Αστική Ευθύνη διαμεσολαβούντων

Ασφάλιση Μεταφορών
Ασφάλιση Μεταφορών

Ο κλάδος Μεταφορών είναι ένας από τους παλαιότερους κλάδους ασφάλισης. Βασικό του χαρακτηριστικό η έλλειψη κεντρικής τιμολογιακής πολιτικής από όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω κλάδο. Αυτό οφείλεται στην ιδιαίτερη φύση του ασφαλιζομένου αντικειμένου το οποίο είναι έτσι κι αλλιώς συνάρτηση πολλών παραμέτρων, ξεκινώντας από το μεταφερόμενο αγαθό (ύλη, ευπάθεια κλπ.), το χρησιμοποιούμενο μέσο, το δρομολόγιο κλπ.

Οι βασικότερες κίνδυνοι που καλύπτονται είναι οι εξής:

ΑΠΛΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.(Ζημιές από πυρκαγιά, έκρηξη, προσάραξη, ναυάγιο, εκβολή φορτίου στη θάλασσα, συνεισφορά σε γενική αβαρία και σώστρα).
ΑΠΛΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ συμπεριλαμβανομένων: Αρπαγής από τη θάλασσα, απώλειας από πτώση φορτίου στη θάλασσα, σεισμού, ηφαιστειακής έκρηξης ή κεραυνού, διάβρωσης από θαλασσινό νερό.
ΑΠΛΟΙ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (Ζημιές μόνο από ατυχήματα του αυτοκινήτου ή σιδηροδρομικού συρμού και πυρκαγιά).
ΑΠΛΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.(Ζημιές μόνο από ατυχήματα του μεταφορικού μέσου και πυρκαγιά).
ΑΠΛΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.(Ζημιές μόνο από ατυχήματα του αεροσκάφους και πυρκαγιά).

Συμπληρωματικά λειτουργούν και:

ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΒΡΟΧΗΣ & ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ.
ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ
ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ
ΘΡΑΥΣΕΩΣ (Περιλαμβάνει ζημιές από στρεβλώσεις, κοιλάνεις, εκδορές).
ΡΟΗΣ
ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑΡΚΩΝ, ΤΟΡΠΙΛΩΝ (Μόνο για την θαλάσσια, ταχυδρομική και αεροπορική μεταφορά).
ΑΠΕΡΓΙΩΝ, ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ.
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.( Ζημιές από οποιαδήποτε από τους παραπάνω κινδύνους με εξαίρεση τα φορτία επί καταστρώματος πλοίου. Δεν περιλαμβάνει τους κινδύνους ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΕΡΓΙΩΝ).

Επικοινωνία
3 + 1 =

Ποιοι είμαστε

Οι Επιχειρήσεις ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗ ως ανεξάρτητοι πράκτορες ασφαλειών, σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε πραγματικές λύσεις σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Έχουμε επικεντρωθεί στις καλύψεις που πραγματικά αντανακλούν τις ανάγκες των πελατών μας.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Πεντέλης 3
152 35 Βριλήσσια
Τ: 2106826421, 2108037042, 2108105158
Viber: 6944 330850
E-mail: info@stinsurance.gr

Εξόφληση συμβολαίου

Μετρητοίς, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτας και με φορητό POS για δωρεάν παράδοση στο χώρο σας. Μέσω του LIVE-Pay της EUROBANK (χωρίς Κωδικό Πληρωμής) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Περισσότερα ΕΔΩ