Υπογράφουμε την εξ-ασφάλισή σας

Ποιοι είμαστε


Τα πρώτα βήματα


Η εταιρεία μας που έχει έδρα στα Βριλήσσια ιδρύθηκε το 2000. Η εταιρεία ξεκίνησε με την εμπειρία και την δυναμική του νυν Προέδρου της εταιρείας Ευστάθιου Τουλουμτζίδη με τη συνεργασία των δύο υιών του Βαγγέλη και Κώστα. Ο πρόεδρος της εταιρείας εργαζόταν ως επιτυχημένος ασφαλιστής ζωής σε γνωστή αμερικάνικη εταιρεία. Η αρχική έδρα της εταιρείας ήταν στην Αγία Παρασκευή. Σύντομα η εταιρεία ανέπτυξε το χαρτοφυλάκιο της τόσο με προσωπική παραγωγή όσο και με συνεργασίες.

Η εξέλιξη


Το 2008 η εταιρεία λειτουργώντας ως σύγχρονος οργανισμός και δεδομένης της μεγάλης ανάπτυξης της προβαίνει σε αγορά των σημερινών ιδιόκτητων γραφείων της επί της Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 3 στα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. Σύντομα η εταιρεία με την προσωπική εργασία τόσο της Διοίκησης όσο και του προσωπικού της καθίσταται στην πρώτη δεκάδα των ασφαλιστικών πρακτορείων από άποψη παραγωγής προσέχοντας πάντοτε την κερδοφορίας της που είναι βασικός στόχος της. Η εταιρεία αποσχολεί 14 υπαλλήλους και έχει παραγωγή άνω των 7.500.000 ευρώ σε καθαρά εγγεγραμένα ασφάλιστρα.

Η διοίκηση


Διοίκηση της εταιρίας

Τουλουμτζίδης Ευστάθιος: Πρόεδρος
Τουλουμτζίδης Ευάγγελος: Γενικός Διευθυντής
Τουλουμτζίδης Κωνσταντίνος: Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων

Οι ασφάλειες ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗ ως ανεξάρτητοι πράκτορες ασφαλειών, σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε πραγματικές λύσεις σε όλους τους κλάδους της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Έχουμε επικεντρωθεί στις καλύψεις που πραγματικά αντανακλούν τις ανάγκες των πελατών μας.

Όραμα & Φιλοσοφία


Η εταιρία μας ιδρύθηκε με όραμα να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της με επαγγελματικό και ανταγωνιστικό τρόπο εξασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, μέσω του δικτύου των προμηθευτών ασφαλίσεών μας.

Φροντίζουμε και συμβουλεύουμε ιδιώτες και εμπορικούς πελάτες για τις ανάγκες τους σε όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τους παραδοσιακούς άγραφους κανόνες του ασφαλιστικού κόσμου, δεσμευόμαστε για τους πελάτες μας για: ανεξαρτησία, επάρκεια και αξιοπιστία.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ξεκάθαρα πελατο-κεντρική. Προσωποποιημένες υπηρεσίες πράγμα που σημαίνει ότι καλλιεργούμε συνεχώς την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας η οποία και αποτελεί το βασικό συστατικό της επαγγελματικής μας καθημερινότητας. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από το ωράριο λειτουργίας μας (καθημερινά 09:00 έως 20:00)

Προφανώς με τους περισσότερους πελάτες μας προσπαθούμε να επικοινωνούμε τακτικά. Μερικές φορές αυτό δεν λειτουργεί με δεσμεύσεις ή χρονοδιαγράμματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν θέλετε ή πρέπει να μας δείτε, απλά καλέστε το γραφείο μας για να κλείσετε ραντεβού.

Αξιοπιστία

Η συνεργασία μας με τους πελάτες μας βασίζεται διαχρονικά στη συνέπεια και την τήρηση των υποσχέσεων μας.

Ακεραιότητα

Εκφραζόμαστε και σχεδιάζουμε λύσεις, με ενιαία σκέψη και λόγο και δεσμευόμαστε από αυτόν σε όλες τις συνεργασίες μας.

Υπευθυνότητα

Αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη αποφάσεων και πράξεων ενεργώντας για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ονειρεύεστε μια σταδιοδρομία στο χώρο των ασφαλειών;

Κάντε το πρώτο βήμα στέλνοντάς μας το βιογραφικό σας και γίνετε μέλος της πιο δυνατής ομάδας.


Σύρτε κι αφήστε αρχεία εδώ ή Περισσότερα
Επικοινωνία
5 + 7 =

Ποιοι είμαστε

Οι Επιχειρήσεις ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΗ ως ανεξάρτητοι πράκτορες ασφαλειών, σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε πραγματικές λύσεις σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Έχουμε επικεντρωθεί στις καλύψεις που πραγματικά αντανακλούν τις ανάγκες των πελατών μας.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Πεντέλης 3
152 35 Βριλήσσια
Τ: 2106826421, 2108037042, 2108105158
Viber: 6944 330850
E-mail: info@stinsurance.gr

Εξόφληση συμβολαίου

Μετρητοίς, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτας και με φορητό POS για δωρεάν παράδοση στο χώρο σας. Μέσω του LIVE-Pay της EUROBANK (χωρίς Κωδικό Πληρωμής) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Περισσότερα ΕΔΩ